Svenska Klubbens Salonger

 

BAREN
är en naturlig umgängesplats när man besöker Svenska Klubben. Där kan man läsa svenska och franska tidningar medan man dricker en kopp kaffe eller tar ett glas. Det finns även en nespressomaskin som kan utnyttjas utav alla medlemmar.

RÖDA SALONGEN
som är vår största salong, är vackert utsmyckad med svensk och norsk konst. Salongen kan användas för konferenser, presentationer och kan dessutom dukas upp för middagar med upp till 100 gäster.

STORA SALONGEN
är inredd i klassisk stil och kan användas för konferenser, cocktailmingel eller middag för upp till ett sextiotal personer. Här håller även de populära Jazz-kvällarna till under onsdagkvällar. Salongen har en balkong med vacker utsikt över Tuilerieträdgården.

ALFRED NOBELRUMMET
har sittplats för tolv personer och är utmärkt för mindre middagar eller sammankomster. I denna vackra salong finns även Alfred Nobels skrivbord där han signerade sitt världsberömda testamente år 1895 samt en kopia utav testamentet.

MODERNA SALONGEN
fungerar även som galleri för Svenska Klubbens stora konstsamling och dekorationen varierar därför mer än i de andra salongerna. Salongen används som lunchresturang för upp till 32 gäster och kan därför sällan hyras dagtid. Med stora fönster och balkong mot Tuilerieträdgården är det ett trevligt val på kvällarna, och vid större fester används den ofta som dansgolv!

För vidare information om hur våra salonger kan disponeras kontakta Camilla
camilla.stenberg@cercle-suedois.com